Friday, October 22, 2010

BERBAGAI JENIS ORIGINAL RAY BAN (USA).

DISAMPING MENJUAL BATU BATU PERMATA DAN CINCIN,KIOSK BATU CINCIN JUGA MENJUAL BERBAGAI JENIS CERMIN MATA BERJANAMA RAYBAN DARI USA.UNTUK MEMASTIKAN KEASLIANYA SILALAH BERKUNJUNG KE KIOSK BATU CINCIN ANDA DIBAZARIA LARUT MALAM,DANAU KOTA SETAPAK.

RAY BAN 50


GAMBAR DIATAS ADALAH KACA MATA YANG BERJENAMA RAY BAN (50).IANYA MIRIP KEPADA RAY BAN  (CHROMAX).RAY BAN JENIS HANYA SESUAI DIPAKAI DIWAKTU SIANG DAN KETIKA CUACA YANG BEGITU PANAS..POPULAR DISEKITAR PERTENGAHAN TAHUN 50AN.

BAGI MEREKA YANG MENGINGINKAN SATU KELAINAN YANG SUKAR UNTUK DIDAPATI DEWASA INI,NIKMATILAH KESEMPATAN INI UNTUK MEMILIKINYA,YANG HANYA TERDAPAT SEBENTUK SAHAJA DI KIOSK BATU CINCIN.

RAY BAN INI DIJUAL PADA HARGA RM 1600.

RAY BAN (CHROMAX)


CHROMAX ADALAH SATU JENAMA DARIPADA KELUARAN RAY BAN YANG AMAT POPULAR PADA SEKITAR PERTENGAHAN TAHUN 80AN.SESUAI DIPAKAI PADA WAKTU SIANG DAN MALAM,

HANYA SEBENTUK CHROMAX YANG TERDAPAT DI KIOSK BATU CINCIN DAN DIJUAL DENGAN HARGA RM 950.


RAY BAN (OLYMPIC)
KACA MATA RAY BAN MODEL OLYMPIC INI ADALAH DIKELUARKAN BERSEMPENA DENGAN SUKAN OLYMPIC DI KUALA LUMPUR.KACA MATA MODEL INI SESUAI DIPAKAI PADA CUACA YANG PANAS.DENGAN BAHAGIAN ATAS BINGKAI RAY BAN INI YANG MENGUNAKAN TIGA GABUNGAN WARNA IAITU PUTIH MERAH DAN BIRU,KEMUDIAN DISAMBUT PULA DENGAN KACA RAY BAN YANG BERWARNA HITAM MEMBUATKAN SIPEMAKAINYA AKAN TAMPAK ANGUN DAN PENUH BERGAYA.


HANYA SEBENTUK RAY BAN KELUARAN INI YANG MASIH TERDAPAT DI KIOSK BATU CINCIN ANDA.KEPADA PENGEMAR RAY BAN DIPERSILAKAN DATANG KE KIOSK BATU CINCIN DIBAZARIA LARUT MALAM DANAU KOTA SETAPAK UNTUK MENYAKSIKAN DENGAN MATA KEPALA ANDA SENDIRI.


ANDA BOLEH MEMBAWA PULANG SEBENTUK RAY BAN  MODEL OLYMPIC INI DENGAN HARGA RM 950 SAHAJA.


GARDEN MIRROR
INI PULA SATU LAGI KELUARAN RAY BAN MODEL GARDEN MIRROR DISEKITAR TAHUN 80AN,SESUAI DIPAKAI PADA SUASANA CUACA YANG AGAK TERIK.DENGAN MENGENAKAN GARDEN MIRROR KEMUKA ANDA,PEMANDANGAN ANDA AKAN BERTUKAR KEPADA SUASANA YANG MENYEGARKAN,SEOLAH OLAH ANDA BERADA DISEBUAH TAMAN YANG INDAH PADA KETIKA PETANG HARI.


CUMA SEBENTUK GARDEN MIRROR TERDAPAT DI KIOSK BATU CINCIN ANDA.BERKUNJUNGLAH KE KIOSK BATU CINCIN DENGAN MEMBAWA PULANG GARDEN MIRROR IDAMAN ANDA DENGAN HARGA RM 1500 SAHAJA.


RAY BAN (LEATHERS)
KACA MATA RAY BAN INI MENGIGATKAN ANDA KEMBALI KEPADA TAHUN 80AN,YANG MANA PADA KETIKA ITU SATU LAGI KELUARAN BARU KACA MATA RAY BAN DENGAN BINGKAI KACA MATA DIBALUTI DENGAN KULIT,MENJADI KEGILAAN PARA REMAJA KETIKA ITU.


UNTUK MENGAMIT KEMBALI KENAGAN ITU,TERDAPAT SEBENTUK RAY BAN  LEATHERS DI KIOSK BATU CINCIN ANDA.BAWALAH PULANG SEBENTUK INI DENGAN HARGA RM 1200 DEMI KENANGAN SILAM ANDA TERGAMIT SEMULA.


RAY BAN (DAIMOND B)
DAIMOND B ADALAH SATU LAGI JENIS KACA MATA KELUARAN RAY BAN DIPERSEKITARAN TAHUN 70AN.DIAMOND B MEMPUNYAI BENTUK YANG AGAK BULAT SEDIKIT,MENAMPAKAN KEUNGULAN 
RAY BAN YANG BEGITU UNIK DIPANDANG MATA.


BAGI YANG MEMINATI DIAMOND B,BOLEHLAH MENGUNJUNGI KIOSK BATU CINCIN DAN MELIHAT SENDIRI     AKAN KOLEKSI INI YANG HANYA TINGGAL SEBENTUK DENGAN HARGA RM 950 SAHAJA.


RAY BAN (TIGER EYES)
PERNAHKAH ANDA MENDENGAR PERKATAAN TIGER EYES DARIPADA KACA MATA KELUARAN RAY BAN? YA KACA MATA INI ADALAH KELUARAN RAY BAN YANG ORIGINAL PADA SEKITAR TAHUN AWAL 50AN.KEUNIKAN KELUARAN INI DIBAHAGIAN KACA RAY BAN YANG BERWARNA KUNING BOLEH ITU BERTUKAR WARNA MENGIKUT MUSIM DISESUATU NEGARA.


UNTUK MEMILIKI KOLEKSI INI,ANDA BOLEH MENDAPATKANYA DI KIOSK BATU CINCIN DENGAN HARGA RM 1200 SAHAJA.


No comments:

SELAMAT DATANG KE LAMAN WEB
KIOSK BATU CINCIN

TEL 014 2308873 - NEIK
EMAIL: www.neikizam@ymail.com

KEPADA PENGUNJUNG PENGUNJUNG LAMAN WEB INI...SILA ADD SAYA DI:-

TWITTER www.ikizam@twitter.com
BLACKBERRY MASENGER PIN 2613FD5E

TULISKAN COMMENT ANDA MENGENAI WEB INI AGAR DAPAT DIPERBAIKI SEGALA KELEMAHAN.

LETAKNYA KIOSK BATU CINCIN.

KIOSK BATU CINCIN TERLETAK DI NO 52, BAZARIA LARUT MALAM, UP TOWN DANAU KOTA ,SETAPAK, KUALA LUMPUR.BERTENTANGAN DENGAN HOSPITAL DANAU,BERHADAPAN DENGAN ZUBAIDAH RESTORAN.

BERKUNJUNGLAH KE KIOSK BATU CINCIN YANG MANA PASTINYA AKAN TERPESONA MELIHAT BERANIKA JENIS CINCIN YANG BERTATAHKAN DENGAN BERBAGAI JENIS BATU PERMATA DENGAN HARGA "MAMPU MILIK"

ANDA BERMASALAH UNTUK MENDAPATKAN CINCIN UNTUK SIMANJA ANDA...?

ANDA BERMASALAH UNTUK MENDAPATKAN CINCIN UNTUK SIMANJA ANDA...?
JIKA BERMASALAH UNTUK MENDAPATKAN BARANG SEBENTUK CINCIN UNTUK SIMANJA ANDA,BERKUNJUNGLAH KE KIOSK BATU CINCIN PASTINYA ANDA AKAN MENEMUI SEBENTUK CINCIN YANG SESUAI UNTUK SIMANJA ANDA.

ADAKAH ANDA JUGA BERMASALAH UNTUK MEMASANG BATU PERMATA KESAYANGAN ANDA...?

ADAKAH ANDA JUGA BERMASALAH UNTUK MEMASANG BATU PERMATA KESAYANGAN ANDA...?
JIKA ANDA MEMPUNYAI BATU PERMATA KESAYANGAN YANG LAMA TERSIMPAN,BERKUNJUNGLAH KE KIOSK BATU CINCIN DAN AKAN MENEMUKAN BERANIKA BINGKAI CINCIN DARIPADA JENIS SILVER,STAINLESS STELL,KUNINGAN DAN PERAK ASAM.ANDA TIDAK PERLU MENUNGGU HARI ESOK UNTUK MEMPERAGAKAN PERMATA KESAYANGAN ANDA ITU.

TAHUKAH ANDA TENTANG CINCIN KAYU ERA BARU...?

TAHUKAH ANDA TENTANG CINCIN KAYU ERA BARU...?
CINCIN KAYU ERA BARU ADALAH CINCIN DENGAN BERPERMATAKAN DARIPADA CAMPURAN KAYU KAYU YANG BERKHASIAT,HASIL OLAHAN OLEH PENGASAS KIOSK BATU CINCIN SENDIRI IAITU EN NEIK.

ANDA INGIN BERGAYA DENGAN LOKET KAYU ERA BARU,DISAMPING MENDAPAT MUNAFAAT DARIPADANYA...?

ANDA INGIN BERGAYA DENGAN LOKET KAYU ERA BARU,DISAMPING MENDAPAT MUNAFAAT DARIPADANYA...?
KIOSK BATU CINCIN ADA MEMBUAT DAN MENJUAL LOKET LOKET DENGAN BERPERMATAKAN DARIPADA KAYU KAYU CAMPUR YANG BERKHASIAT,CANTIK LAGI MENARIK UNTUK ANDA.

ANDA INGIN MEMILIKI WAFAK...?

KIOSK BATU CINCIN ADA MENYEDIAKAN BERBAGAI JENIS WAFAK SEPERTI WAFAK LENGKAP,WAFAK PELARIS,WAFAK BENTENG DAN SEBAGAINYA UNTUK DIMAHARKAN KEPADA SESIAPA YANG BERHAJAT.

BARANG BARANG MISTIK

JIKA ANDA ADALAH SEORANG PEMINAT ATAU PENGUMPUL BARANG BARANG MISTIK,BOLEHLAH BERKUNJUNG KE KIOSK BATU CINCIN UNTUK MELIHAT SESUATU YANG MUNGKIN BOLEH ANDA MILIKI.

BATU LIPAN

BATU LIPAN
kIOSK BATU CINCIN ADA MENEMPATKAN 2 BIJI BATU LIPAN SEBAGAIMANA YANG DICARI CARI ORANG.

ADAKAH ANDA TIDAK BERKESEMPATAN UNTUK MENGUNJUNGI KIOSK BATU CINCIN...?

JIKA ANDA TIDAK BERKESEMPATAN UNTUK MENGUNJUNGGI KIOSK BATU CINCIN,MUNGKIN ANDA BERADA JAUH...ANDA BOLEH MENGHANTAR PESANAN MELALUI EMAIL www.neikizam@ymail.com

KIOSK BATU CINCIN AKAN MENGHANTAR SEGALA PESANAN ANDA MELALUI POS LAJU ATAU MELALUI PERHIDMATAN COURIER SERVIS.

BATU PERMATA YANG BERTUAH MENGIKUT BULAN KELAHIRAN ANDA.

DI KIOSK BATU CINCIN,ANDA BOLEH PULANG DENGAN SEBENTUK CINCIN DIJARI ANDA,DENGAN BATU PERMATA BERTUAH MENGIKUT BULAN KELAHIRAN ANDA.

JANUARY.

PERMATA YANG BERSESUAIAN DENGAN ANDA IALAH,PERMATA GANET ATAU PUN ALEXANDRITE.

ALEXANDRITE.

ALEXANDRITE.

FEBRUARY.

PERMATA YANG BERSESUAIAN DENGAN ANDA IALAH,AMETHSYT (KECUBONG).

KECUBUNG

KECUBUNG

MARCH.

PERMATA YANG BERSESUAIAN DENGAN ANDA IALAH,AQUAMARINE ATAU BLOODSTONE.

AQUAMARIN

AQUAMARIN

APRIL.

PERMATA YANG BERSESUAIAN DENGAN ANDA IALAH,DIAMOND ATAU SHAPIRE.

DIAMOND

DIAMOND

MAY.

PERMATA YANG BERSESUAIAN DENGAN ANDA IALAH,EMRALD.

EMRALD

EMRALD

JUNE.

PERMATA YANG BERSESUAIAN DENGAN ANDA IALAH,CAT EYE ATAU PEARLS.

JULY.

PERMATA YANG BERSESUAIAN DENGAN ANDA IALAH,RUBY ATAU RUBY STAR.

RUBY

RUBY

OGOS.

PERMATA YANG BERSESUAIAN DENGAN ANDA IALAH,ZIRCON ATAU PARIDOT.

ZIRCON

ZIRCON

SEPTEMBER.

PERMATA YANG BERSESUAIAN DENGAN ANDA IALAH,BLUE SAPHIRE ATAU BLACK STAR.

BLUE SAPHIRE

BLUE SAPHIRE

OCTOBER.

PERMATA YANG BERSESUAIAN DENGAN ANDA IALAH.OPAL ATAU MOONSTONE.

OPAL

OPAL

NOVEMBER.

PERMATA YANG BERSESUAIAN DENGAN ANDA IALAH,TOPAZ.

DESEMBER.

PERMATA YANG BERSESUAIAN DENGAN ANDA IALAH,TURQUISE (FIRUS) ATAU STAR STONE.

TURQUISE

TURQUISE